top of page

SHE + CEO =              -VALMENNUS

[SHII'IOU]

Black Ivory Minimalist Handwritten Wedding Photography Circle Logo (2).png

Sinulle, joka haluat kirjoittaa oman elämäsi käsikirjoituksen.

Sinulle, joka haluat johtaa elämääsi sisäisestä harmoniasta käsin.

Sinulle, joka haluat pitää huolta itsestäsi ja nauttia terveyttä tukevista elintavoista.

Sinulle, joka kaipaat intohimoa, innostusta ja nautintoa elämääsi.

Sinulle, joka olet valmis ottamaan vastuun hyvinvoinnistasi ja elämästäsi.

Sinulle, joka et halua enää tyytyä kädenlämpöiseen elämään.

Sinulle, joka haluat ottaa ohjat omasta elämästäsi omiin käsiisi.

Sinulle, joka haluat täyteläisyyttä tyhjyyden tilanne. Väljyyttä ainaisen kiireen tilalle.

Sinulle, joka haluat selkiyttää elämääsi ja löytää sen jonkin kadoksissa olevan palasen.

Sinulle, joka olet valmis sitoutumaan elämään hyvinvoinnistasi käsin

- elinvoimaisena ja energisenä.

                       

                       - Johda itseäsi, johda elämääsi!

Black Ivory Minimalist Handwritten Wedding Photography Circle Logo (2).png

 

Oletko valmis astumaan rohkeasti kohti parempaa huomista ja johtamaan omaa minääsi sisäisestä hyvinvoinnistasi käsin? Uskon, että jokainen meistä voi löytää oman voimansa ja saavuttaa omat tavoitteensa. Huolimatta siitä, mitä elämässä on tähän asti tapahtunut. Olen elävä esimerkki siitä, että elämästä ja eteenpäin menemisestä voi nauttia, vaikkei se elämä aina helppoa olekaan. Kun on oman elämänsä ohjaksissa, ovat mahdollisuudet liki rajattomat. Kun oppii oman kehonsa ja hermojärjestelmän itsesäätelyn voiman, elämä alkaa näyttäytymään aivan uudella, upealla tavalla.

Jos haluat muutosta elämääsi, on jonkin muututtava. Olkoon se tapa, jolla suhtaudut elämääsi. Tai tapa, jolla kerrot tarinaasi. Tai ne pienet rutiinit, joita jalkautat omaan arkeesi tehden arjestasi sinunnäköistäsi ja nautittavaa. Jos jatkat, niin kuin olet tähän asti tehnyt, päädyt sinne missä olet nyt.

Oman minän johtaminen ei ole vain trendi – se on voimavara, joka tekee sinusta ainutlaatuisen ja elinvoimaisen. Olen täällä, mikäli kaipaat inspiraatiota ja tukea matkallasi kohti itsesi löytämistä. Olipa tavoitteesi sitten terveellisemmät elämäntavat, ammatillinen menestys, energian tuplaaminen tai henkilökohtainen tasapaino - olet oman elämäsi johtaja.

-valmennuksen hyödyt

Black Ivory Minimalist Handwritten Wedding Photography Circle Logo (2).png

01 Itsetuntemuksesi ja

-luottamuksesi kasvavat

Sukellamme syvälle sinuun kehollisuudesta lähtöisin. Kuorimme ajatusmallejasi ja uskomuksiasi kuin sipulia - kerros kerrokselta. Lempeän jämäkästi. Oman itsen tunteminen on itsensä johtamisen lähtökohta. Muutamme sisäisen tarinasi tukemaan sitä, mitä sinä elämältäsi haluat. Opit arvostamaan itseäsi ja matkaasi.

03 Löydät kateissa olleen ilon ja innostuksen elämääsi

Samalla, kun johdat elämääsi eteenpäin sinun lähtökohdistasi käsin, huomaat että alat askel askeleelta innostumaan matkasta vielä enemmän. Iloa ja nautintoa vaalien, sinun kulloinkin tarvitsemastasi energisyydestä käsin. Ilo tarttuu myös ympärillesi.

05 Elämänlaatusi paranee kaikilla osa-alueilla

Vaikka (varsinkin pidemmällä) valmennusmatkalla keskitymme usein 2-3 tavoitteeseen kerralla, tulevat myös muut osa-alueet elämässäsi kohenemaan valmennusmatkan aikana. Kun sinä muutut sisäisesti, ulkoinen maailmasi muuttuu. Eikä vähiten sen takia, että koet elämässäsi uudenlaista selkeyttä, joka taas tuo mukanaan väljyyttä.

02 Työ- ja vapaa-ajan rajasi selkeytyvät

Ellemme suojele rajojamme, alamme helposti elämään jonkun muun elämää. Tunnistat omat rajasi (kolmella eri tasolla) ja opit pitämään niistä kiinni sekä kommunikoimaan ne ystävällisesti muille sekä itsellesi. Rajojesi selkeyttäminen vapauttaa energiaa ja auttaa hallitsemaan stressiä hermojärjestelmän itsesäätelyn kautta.

04 Löydät palavan halun pitää itsesäsi huolta

Kun saat yhteyden sisäiseen voimaasi (kehoosi), opit tuntemaan itsesi paremmin ja saat kokemuksen siitä, kuinka huikeaa on olla oman itsensä johtaja, haluat tehdä valintoja esim. elintapojen suhteen, jotka tekevät sinulle hyvää ja tukevat terveyttäsi.

06 Tunnistat voimalliset keinot muutosmatkallasi jatkossakin

Kattavat työkalut, joita valmennuksen aikana saat, tulevat palvelemaan sinua loppuelämäsi ajan. Saat tehtävien ja kehollisten harjoitteiden avulla oivalluksia, jotka vievät sinua jatkossakin eteenpäin sinun voimavaroistasi lähtien. Niin, että saat valjastettua koko potentiaalisi käyttöösi.

             
-valmennuspaketit

Black Ivory Minimalist Handwritten Wedding Photography Circle Logo (2).png

Löydät alta valmennuspakettini, mutta muistathan, että yksilövalmennuspakettini ovat myös räätälöitävissä sinun aikataulusi ja investointihalukkuutesi mukaan. Ole hyvä ja varaa maksuton valmennustapaaminen joko sähköpostitse maria(at)marianurmi.com tai ajanvarauskalenteristani.

Jutellaan ja katsotaan olisiko valmennus sinulle sopiva. Maksuton tapaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta antaa sinulle jo hurjan paljon selkeyttä hyvinvointiisi liittyen.

Jokaiseen valmennuspakettiin sisältyy:

✔️ valmennusmuistio kotitehtävineen

✔️ arkisin sähköpostituki 24 tunnin vastausajalla

✔️ kehollisia harjoitteita, myös kotiin vietäväksi

✔️ pääsy omatoimityöpajamateriaaleihini

✔️ positiivinen tilivelvollisuus

✔️ 100 % luottamus

✔️ valmennussopimuksen allekirjoittaminen

✔️ ICF:n eettisten toimintaohjeiden noudattaminen

Sheo - sisäinen herättely

Kesto: 5 viikkoa (5 x 60 minuuttia)

Hinta: 699,00 (sis. alv 24%)

Viiden viikon lähtölaukaus kohti sisäistä Sheotasi! Selkeytämme, rajaamme ja tiedostamme. Inspiroidumme ja innostumme. Lupaan, että lähdet jo ensimmäisestä tapaamisestamme itsevarmempana ja sisäistä Sheotasi ruokkien eteenpäin. Kaivetaanko yhdessä sisäinen Sheosi esiin?

Sheo - toinen jalka jo vipattaa

Kesto: 12 viikkoa

Hinta: alkaen 1379,00 (sis. alv 24%)

Kaksitoista viikkoa ihanaa matkaa kohti sisäistä johtajuutta! Saat kiinni siitä, mitä Sheo-identiteetti tarkoittaa juuri sinun kohdallasi. Jalkautat tapoja, jotka tukevat sinun sisäistä johtamistasi hyvinvoinnistasi käsin. Vapaudut, nautit ja innostut viikko viikolta enemmän. Elämä alkaa näyttämään vahvasti jo erilaiselta!

Sheo - elämästä nauttien

Kesto: 24 viikkoa 

Hinta: alkaen 2200,00 (sis.alv 24%)

Kuusi upeaa kuukautta innostavalla ja inspiroivalla matkalla. Muutamme identiteettisi Sheo-identiteetiksi niin uskomusten, käytöksen kuin ajatustenkin tasolla. Omaksut tavan pitää itsestäsi ja hyvinvoinnistasi huolta niin, että tulet jatkossakin tekemään valintoja, jotka tukevat hyvinvointiasi. Ulkoinen maailmasi näyttäytyy sellaiselta kuin sen haluat näyttäytyä. Olet elossa ja tunnet sen joka solullasi!

bottom of page