top of page
Yoga at Home

Valmennettavien kynästä

Minulla on ollut ilo ja kunnia olla mukana matkaoppaana niin lyhyemmissä kuin pidemmissäkin muutosvalmennuksissa. Valmennusten lopussa olen pyytänyt asiakkailta palautetta valmennuksestani. Tämän sivun tekstit ovat valmennettavien kynästä 🤎

Girl in Daisies Field

Elinvoimaisuuden tehostartti -valmennus

En olisi uskonut, että 3 viikon aikana voi kokea näin mullistavia ajatuksia, oivalluksia ja fiiliksiä. Ja kuten alkuun totesinkin, Tehostartti ei olisi voinut tulla parempaan aikaan kipuillessani mm. tyhjän pesän syndrooman kanssa. Olen aina ollut stressaamiseen ja murehtimiseen taipuvainen tyyppi ja muutamat tapahtumat elämän aikana ruokkivat tätä ajatusmallia. Ja se taas oli saanut (jälleen) hermostoni täysin ylikierroksille ja juuri ennen Tehostarttia tuntui, että ei näy hauskuuksia horisontissa...

Halusin, että elämä olisi välillä kevyttä ja helppoa eikä jatkuvaa murehtimista ja vaarojen skannaamista. Vaikka mielentaidot eivät ole minulle uusi asia, niin todella tarvitsin sinut Maria peiliksi ajatuksilleni. Osasit kysyä oikeita kysymyksiä ja laitoit minut miettimään asioita tarkemmin. Viimeksi tänä aamuna nousi esille ajatus liittyen eiliseen keskusteluun ja aiempaan tehtävään ja oivalsin itsestäni taas uutta, miksi ajattelin juuri näin. Tämän lisäksi sain todella hyviä ja toimivia työkaluja hermoston rauhoittamiseksi eikä sisäinen palovaroitin piippaa turhasta silloin, kun ei edes näy savua. Tiedostan toki, että edelleen elämässä tulee vastoinkäymisiä eteen mutta nyt minulla on työkaluja, joilla selvitä niistä paremmin. Kiitos Maria, "terapeuttini", kiitos että olet! Uusi rento, onnellinen ja energinen minä on täällä, valmiina tarttumaan rohkeasti tilaisuuksiin! <3

Sanna 47 v. Elinvoimaisuuden tehostartti -valmennus

Woman in Red Dress

Elinvoimaisuuden tehostartti -valmennus

Olin miettinyt Marian valmennuksia jo pitkään, mutta en oikein tiennyt, minkä niistä valita. Keskustelumme perusteella päädyimme aluksi Elinvoimaisuuden tehostartti -valmennukseen, sillä halusimme kartoittaa riittääkö se minulle. Coachingista minulla on kokemusta työelämässä, joten tiesin sen olevan voimallinen keino saada elämään selkeyttä ja oivalluksia viedäkseen elämäänsä eteenpäin.

 

En voinut kuvitellakaan, että pääsisimme näin syvälle vain kolmen tapaamisen aikana. Marian läsnäolo, ammattitaito, innostava energia ja aito välittäminen olivat valmennuksen parasta antia. Kuten myös se, että hän ei arastellut haastaa minua. Analyyttisenä ihmisenä olen vahvasti järki-ihminen. Asioiden kehollistaminen heti ensimmäisestä tapaamisesta mullisti jotain sisälläni.

 

Alunperin halusin apua työ- ja vapaa-ajan rajojen selkeyttämiseen. Loppuviimein oivalsin, että kyse on isommasta kokonaisuudesta kuin vain tästä. Kolmen kerran aikana käsittelimme rajojeni selkeyttämistä jokaisella elämän osa-alueella ja koen, että jo nyt olen saanut vietyä käytäntöön asioita ja minulla on selkeät rajat työ- ja vapaa-ajan suhteen. Asiantuntijatehtävissä työpäivät helposti venyivät pitkään.

 

Suurin hyöty valmennuksesta on ollut se, että jo kolmessa viikossa olen saanut arkeeni lisää aikaa niille asioille, joista olen haaveillut. Tuntuu, että elämäni ei pyöri enää vain työni ympärillä, vaan hyvinvointini ja läheisten ihmisten ympärillä. Matkamme Marian kanssa oli niin antoisa, että päätin jatkaa sitä. Haluan oppia itsestäni vielä enemmän ja päästä vielä syvemmälle.

 

Kiitos Maria! Voisin harmitella, että miksen aloittanut tätä jo aiemmin, mutta kuten totesit, niin tämä oli juuri oikea hetki elämässäni. Suosittelen Elinvoimaisuuden tehostartti -valmennusta kaikille, ketkä haluavat saada kokemuksen siitä, että voivat vaikuttaa oman elämänsä kulkuun jo lyhyessäkin ajassa. Lisäksi kaikille, ketkä haluavat löytää uuden ulottuvuuden hyvinvointiinsa.

 

Itselläni se uusi ulottuvuus oli Marian sanoja lainaten kehon sisäinen viisaus. Vahvistus siitä, että se tulee olemaan minulla aina, antaa luottoa myös tulevaan. Jo tästä lyhyestä valmennuksesta oli apua myös työelämääni ja koen, että minulla on työkaluja, joita voin käyttää myös siellä. Kiitos Maria!”

 

Nainen, 51 v. Elinvoimaisuuden tehostartti -valmennus

Woman Holding Flower

Elinvoimainen minä -valmennus

"Kiitos Maria <3 En edes tiedä, mistä aloittaisin...Elämäni muuttui Elinvoimainen minä -valmennuksen myötä täysin. Minusta tuli parempi, rakastavampi minä itselleni. Parempi äiti ja parempi vaimo. Koen, että valmennuksen ansiosta sain aivan uuden elämän, sillä tutustuin itseeni ja siihen mitä minä elämältä haluan.

Ennen valmennusta minulla oli tilanne, että koin tyhjyyttä elämässä, vaikka elämän peruspalikat olivat kunnossa. Oli perhe ja työ, mutta siitä huolimatta olin jotenkin hukassa ja löysin itseni apaattisena sohvan pohjalta. Valmennuksen myötä minulle kirkastui se, mitä kaipaan elämääni, jotta se ei tuntuisi tyhjältä.Kävimme läpi erittäin syvällisiäkin asioita eikä kyyneleiltäkään vältytty. Mutta sitäkin enemmän koin iloa ja yhdessä naurettuja nauruja. Maria on aurinkoisen energinen ja kuitenkin tuo kohtaamisiin rauhallista luottamusta herättävää ilmapiiriä, joka välittyi ruudun läpikin.

 

Odotin innolla tapaamisiamme Marian kanssa. Ihan kuin olisi ystävän kanssa jutellut. Tosin tämä ystävä kyseli välillä erittäin vaikeita ;) Se, että sain raportoida jollekin onnistumisistani vahvisti itseluottamustani ja Marialla on mieletön kyky tsempata ja kannustaa, silloin, kun sitä tarvitsin. Valmennuksesta sain työkaluja loppuelämän ajalle ja monia kehollisia harjoitteita, joilla lisätä yhteyttä omaan kehooni. Sain kammettua itseni sohvalta ylös ja aloitettua oman näköisen elämäni elämisen heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Ihan juuri niin kuin Maria minulle lupasi valmennusta ennen käymässämme keskustelussa.

 

Valmennuksemme loppui jo kuukausi sitten ja tuntuu, että tämä on elämäni kesä. Kyllä, näin 49-vuotiaana. Kukkamekko päälle, punaa huuliin, hymy huulille ja menoksi - niin kuin Maria minulle viimeisessä tapaamisessamme sanoi. Sitä olen noudattunut ja tulen noudattamaan jatkossakin!"

Nainen 49 v., kevään 2023 Elinvoimainen minä -valmennus

Elinvoimainen yrittäjä -valmennus

"Marian Elinvoimainen yrittäjä -valmennuspaketti on ollut heittämällä paras investointini itseeni henkilökohtaisesti ja yrittäjänä.

 

Olen saanut syvempää ymmärrystä asioihin ja suhtautuminen asioihin on saanut oikeat mittakaavat sekä työssä että vapaalla.

Oman kehon tuntemus ja sen viestien kuuntelu on lisääntynyt, kuten myös intuitioon luottaminen on vahvistunut. Myös keskustelut esim yritystoiminnasta ja vaikkapa palaverikäytännöistä auttoivat kehittämään työtäni ja toimintatapojani.

 

Maria on ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä (jopa Teamsin välityksellä ), todella hyvä kuuntelija ja itsekin elinvoimaa hehkuva yrittäjänainen. Suosittelen lämmöllä Marian valmennuspaketteja. Itse kävin 1,5 vuoden aikana niistä kaksi – ja olivat hyvää jatkumoa toisilleen!"

-Johanna Viherkoski

Business Meeting
Woman in Field

"Aloittaessani kolmen kuukauden valmennukseni Marian kanssa, minulla ei ollut selkeitä odotuksia, mutta ei myöskään ennakkoluuloja tulevista kuukausista. Hyvin pian kävi ilmi, että Maria osasi kuunnella ja todellakin tajusi minua. Hänelle oli hyvin helppo olla avoin ja rehellinen ja puhua asioista, niistäkin jotka eivät olleet aivan helppoja. Jokainen valmennuskerta oli valtavan antoisa ja toi minulle suuria oivalluksia käsitellyistä aiheista. Olin odottanut asioiden käsittelyä yleisillä tasoilla, mutta Maria teki tästä valmennuksesta henkilökohtaisen, arvokkaan kokemuksen. Hän todellakin keskittyi minuun, näki vaivaa löytääkseen ehdotuksia ja ratkaisuja kulloiseenkin puimaamme teemaan. Hän on todella lämmin ja empaattinen valmentaja, hänen kanssaan pääsee asioissa eteenpäin. Maria lähetti jokaisen valmennuskerran jälkeen erittäin hyödyllisen tiivistelmän käsittelemistämme aiheista. Hän pyysi pitämään päiväkirjaa valmennuksestamme ja niissä syntyvistä oivalluksista ja tämä toi mahtavan lisän valmennukseen. Voi kunpa jokaisella olisi mahdollisuus osallistua samanlaiseen valmennukseen kerran elämässään."

 

-Anna 48 

Energinen ja elinvoimainen minä -muutosvalmennus

Energinen ja elinvoimainen minä -muutosvalmennus

"Tämän valmennuksen myötä olen oppinut tuntemaan itseäni paremmin sekä tiedostanut omat arvoni ja vahvuuteni, jotka auttavat minua tekemään päivittäin valintoja, jotka tukevat hyvinvointiani. Olen oppinut tunnistamaan myös omat rajani ja olemaan itselleni armollisempi ja lempeämpi. Olen kokenut tämän valmennuksen aikana niin paljon huikeita oivalluksia ja itsetuntemukseni- sekä luottamukseni ovat kasvaneet. Koen, että kaikki valmennukselle asetetut tavoitteet ovat toteutuneet."

-Nainen, 40 v.

Wellness Coach
Copying Down

"Kolmen pienen lapsen työssäkäyvänä äitinä ja kiireisen yrittäjän vaimona kaipasin elämääni selkeyttä ja tukea ihmiseltä, joka on kokenut saman. Arki tuntui aiemmin kaaokselta, ja tietyllä tapaa selvitytymiseltä päivästä toiseen sekä viikonlopun odottamiselta. Tapasimme Marian kanssa kolme kertaa etäyhteyden välityksellä ja jo ensimmäisessä tapaamisessamme vakuutuin siitä, että elämäni tulee muuttumaan. Tunsin, että Maria otti juuri minun tarpeeni huomioon ja rakensi tapaamiset niiden varaan. Näin kuukauden jälkeen valmennuksen päättymisestä elämäni on selkeää ja seesteistä. Suurin kiitos oivalluksille ja hyödyllisille työkaluille, joita valmennuksessa sain."

-Nainen, 38 v.

21 päivän intensiivivalmennusopaketti

Selkeyttä arkeen äideille -valmennus

"Yllätin itseni ostamalla itselleni äitienpäivälahjaksi Selkeyttä arkeen äideille -valmennuspaketin. Tuon kahden tunnin aikana kävimme läpi sen, mitä haluan arkeeni lisää ja toisaalta sen, mikä arjessa on tällä hetkellä haastavaa. Parasta antia oli unelma-arjen visualisointi ja sen tiedostaminen, että se on saavutettavissa. Coachauksen aikana loimme myös selkeät toiminta-askeleet, jotka olen ottanut käyttöön.

 

Marian esittämien kysymysten sekä tietynlaisen ajatusmallin haastamisen avulla arki selkeytyi huomattavasti ja itsekin ymmärsin, että pienien muutosten avulla saan arkemme toimivaksi harrastuskuskailujen ja vuorotyön lomassa. Maria osasi coachina kysyä kysymyksiä, jotka herättelivät vielä tapaamisemme jälkeenkin. Kävimme tapaamisessa läpi työkirjaa, jonka olin saanut aiemmin sähköpostilla. Tuo työkirja on minulla edelleen käytössä viikkoani suunnitellessa, sillä sain siitä niin monia hyviä vinkkejä arjenhallintaan."

-Hanna, 42 v.

Doing the Dishes
bottom of page