top of page
Yoga at Home

Valmennettavien kynästä

Minulla on ollut ilo ja kunnia olla mukana matkaoppaana niin lyhyemmissä kuin pidemmissäkin muutosvalmennuksissa. Valmennusten lopussa olen pyytänyt asiakkailta palautetta valmennuksestani. Tämän sivun tekstit ovat valmennettavien kynästä 🤎

Elinvoimainen yrittäjä -valmennus

"Marian Elinvoimainen yrittäjä -valmennuspaketti on ollut heittämällä paras investointini itseeni henkilökohtaisesti ja yrittäjänä.

 

Olen saanut syvempää ymmärrystä asioihin ja suhtautuminen asioihin on saanut oikeat mittakaavat sekä työssä että vapaalla.

Oman kehon tuntemus ja sen viestien kuuntelu on lisääntynyt, kuten myös intuitioon luottaminen on vahvistunut. Myös keskustelut esim yritystoiminnasta ja vaikkapa palaverikäytännöistä auttoivat kehittämään työtäni ja toimintatapojani.

 

Maria on ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä (jopa Teamsin välityksellä ), todella hyvä kuuntelija ja itsekin elinvoimaa hehkuva yrittäjänainen. Suosittelen lämmöllä Marian valmennuspaketteja. Itse kävin 1,5 vuoden aikana niistä kaksi – ja olivat hyvää jatkumoa toisilleen!"

-Johanna Viherkoski

Business Meeting
Woman in Field

"Aloittaessani kolmen kuukauden valmennukseni Marian kanssa, minulla ei ollut selkeitä odotuksia, mutta ei myöskään ennakkoluuloja tulevista kuukausista. Hyvin pian kävi ilmi, että Maria osasi kuunnella ja todellakin tajusi minua. Hänelle oli hyvin helppo olla avoin ja rehellinen ja puhua asioista, niistäkin jotka eivät olleet aivan helppoja. Jokainen valmennuskerta oli valtavan antoisa ja toi minulle suuria oivalluksia käsitellyistä aiheista. Olin odottanut asioiden käsittelyä yleisillä tasoilla, mutta Maria teki tästä valmennuksesta henkilökohtaisen, arvokkaan kokemuksen. Hän todellakin keskittyi minuun, näki vaivaa löytääkseen ehdotuksia ja ratkaisuja kulloiseenkin puimaamme teemaan. Hän on todella lämmin ja empaattinen valmentaja, hänen kanssaan pääsee asioissa eteenpäin. Maria lähetti jokaisen valmennuskerran jälkeen erittäin hyödyllisen tiivistelmän käsittelemistämme aiheista. Hän pyysi pitämään päiväkirjaa valmennuksestamme ja niissä syntyvistä oivalluksista ja tämä toi mahtavan lisän valmennukseen. Voi kunpa jokaisella olisi mahdollisuus osallistua samanlaiseen valmennukseen kerran elämässään."

 

-Anna 48 

Energinen ja elinvoimainen minä -muutosvalmennus

Energinen ja elinvoimainen minä -muutosvalmennus

"Tämän valmennuksen myötä olen oppinut tuntemaan itseäni paremmin sekä tiedostanut omat arvoni ja vahvuuteni, jotka auttavat minua tekemään päivittäin valintoja, jotka tukevat hyvinvointiani. Olen oppinut tunnistamaan myös omat rajani ja olemaan itselleni armollisempi ja lempeämpi. Olen kokenut tämän valmennuksen aikana niin paljon huikeita oivalluksia ja itsetuntemukseni- sekä luottamukseni ovat kasvaneet. Koen, että kaikki valmennukselle asetetut tavoitteet ovat toteutuneet."

-Nainen, 40 v.

Wellness Coach
Copying Down

"Kolmen pienen lapsen työssäkäyvänä äitinä ja kiireisen yrittäjän vaimona kaipasin elämääni selkeyttä ja tukea ihmiseltä, joka on kokenut saman. Arki tuntui aiemmin kaaokselta, ja tietyllä tapaa selvitytymiseltä päivästä toiseen sekä viikonlopun odottamiselta. Tapasimme Marian kanssa kolme kertaa etäyhteyden välityksellä ja jo ensimmäisessä tapaamisessamme vakuutuin siitä, että elämäni tulee muuttumaan. Tunsin, että Maria otti juuri minun tarpeeni huomioon ja rakensi tapaamiset niiden varaan. Näin kuukauden jälkeen valmennuksen päättymisestä elämäni on selkeää ja seesteistä. Suurin kiitos oivalluksille ja hyödyllisille työkaluille, joita valmennuksessa sain."

-Nainen, 38 v.

21 päivän intensiivivalmennusopaketti

Selkeyttä arkeen äideille -valmennus

"Yllätin itseni ostamalla itselleni äitienpäivälahjaksi Selkeyttä arkeen äideille -valmennuspaketin. Tuon kahden tunnin aikana kävimme läpi sen, mitä haluan arkeeni lisää ja toisaalta sen, mikä arjessa on tällä hetkellä haastavaa. Parasta antia oli unelma-arjen visualisointi ja sen tiedostaminen, että se on saavutettavissa. Coachauksen aikana loimme myös selkeät toiminta-askeleet, jotka olen ottanut käyttöön.

 

Marian esittämien kysymysten sekä tietynlaisen ajatusmallin haastamisen avulla arki selkeytyi huomattavasti ja itsekin ymmärsin, että pienien muutosten avulla saan arkemme toimivaksi harrastuskuskailujen ja vuorotyön lomassa. Maria osasi coachina kysyä kysymyksiä, jotka herättelivät vielä tapaamisemme jälkeenkin. Kävimme tapaamisessa läpi työkirjaa, jonka olin saanut aiemmin sähköpostilla. Tuo työkirja on minulla edelleen käytössä viikkoani suunnitellessa, sillä sain siitä niin monia hyviä vinkkejä arjenhallintaan."

-Hanna, 42 v.

Doing the Dishes
bottom of page