top of page
Yoga at Home

Voimavarana resilienssi -valmennus

10 viikon valmennus, jonka aikana vahvistamme kykyäsi sopeutua muutoksiin.

Ihanaa, että löysit tänne!

Elämä on jatkuvaa muutosta. Muutoksia tapahtuu päivittäin. Usein emme voi vaikuttaa siihen, mitä ympärillämme tapahtuu. Voimme vain vaikuttaa siihen, miten muutoksiin suhtaudumme. Ja eikä niiden tarvitse olla edes isojakaan muutoksia, kun resilienssikykyä (taitoa sopeutua muutoksiin ja "ponnahtaa takaisin") tarvitaan.

 

Resilienssi on ollut minulle voimavara, jota pyrin vaalimaan päivittäin. Resilienssikykyni joutui todelliseen testiin sen 2,5 vuoden aikana, jolloin menetin ensin isäni verenmyrkytyksen aiheuttamaan sydänpysähdykseen, sitten mummuni vanhuuteen ja lopulta äitini aggressiiviseen aivosyöpään. Olen koostanut valmennuksen aiheet sen mukaan, mitkä itse koen tärkeimpinä resilienssin vahvistajina sekä yhdistelemällä oman kokemukseni alan tietolähteisiin.

Voimavarana resilienssi -valmennus koostuu seuraavista aiheista:

1. Elinvoimaisuus: jotta pystymme käsittelemään muutoksia paremmin, perusasiat (lepo, liikunta & ravinto) tulee olla balanssissa. Emme voi vaikuttaa siihen, kuinka monta tuntia päivässä on, mutta voimme vaikuttaa siihen, miten meillä riittää energiaa selvitä päivän askareista.

2. Päämäärätietoisuus: elämän merkityksellisyys riippuu pitkälti siitä, että tiedämme minne olemme menossa. Ja miksi kuljemme sinne minne olemme kulkemassa. Vastaako matka arvojamme, teemmekö meille merkityksellisiä asioita? Saavutammeko ne asiat, joita haluamme vai jäävätkö ne roikkumaan kenties kunnon suunnitelman puuttuessa?

3. Sisäisen palon löytäminen ja vaaliminen: elämä on huikea seikkailu. Elämänhalu ja -ilo, kiitollisuus, sisältä kumpuava palo ja positiivisuus ruokkivat kykyämme ponnahtaa takaisin muutosten jälkeen ja muutoksissa. Se on se voimavara, jota tarvitsemme kroolatessamme läpi vaahtopäiden kohti lempeämpiä aaltoja. Sisäisen motivaation löytyminen auttaa myös edellisen kohdan tavoitteiden saavuttamisessa.

4. Ajatusmallien haastaminen ja uudelleen ohjelmointi: meillä kaikilla on sellaisia ohjelmoituja ajatusmalleja, jotka eivät välttämättä palvele muutostilanteissa. Ajatusmallien joustavuutta voi harjoitella. Voidaan astua taaksepäin ja nähdä sitä kautta mahdollisuudet selkeämmin, ratkaisukeskeisimmin.

5. Palkitsevien ihmissuhteiden luominen: todistetusti ihmissuhteet ovat kukoistavan elämän ja resilienssin kannalta tärkein osa-alue. Keneltä saada tukea kasvuprosessiin ja muutosvaiheessa? Miten toimia balanssissa antajan ja ottajan roolissa?

147959191_10158430271159900_5095485121710236737_n.jpeg

Valmennuksen kesto & toteutustapa

Valmennus kestää 10 viikkoa. Valmennustapaamiset ovat kahden viikon välein. 

Valmennus toteutetaan puhelimitse, FaceTime / WhatsApp -puhelulla tai Teamsilla. Valmennus sisältää valmennustapaamisten välissä sähköpostituen sekä harjoituksia kotona tehtäväksi.

Hinta

Valmennuksen hinta on 920,00 euroa. Valmennus maksetaan varauksen yhteydessä  sähköpostitse toimitettavalla laskulla ennen valmennusta tai kolmessa erässä ('a 380 euroa, yht. 1140 euroa).

Ajanvaraus

Ennen valmennusta suosittelen maksutonta alkukartoituskeskustelua, jotta varmistumme että valmennus tukee juuri sinun hyvinvointiasi ja että ajankohta valmennukselle on oikea.. Laitathan viestiä alkukartoituskeskustelusta 

sähköpostitse maria@marianurmi.com.

bottom of page