top of page
White Classy Minimalist Feminine Personal LinkedIn Banner.png

Aloitin työpajojen pitämisen keväällä 2023 ja rakastuin työpajojen pitämiseen siinä, missä itse coachaukseenkin. Työpajoissani vaalin turvallista ja luottamuksellista ilmapiiriä. Pidettiin työpajat sitten online tai lähityöpajana. Työpajat ovat matalan kynnyksen tapahtumia, joihin osallistujat saavat, työpajasta riippuen, työkaluja oman elämänsä ja hyvinvointinsa suunnitteluun. 

Alla talven tulevia työpajoja. Ilmoittautumiset työpajoihin aukeaa sunnuntaina 19.11.2023. Huom! Työpajoja on sekä verkossa että lähityöpajoina Aina on Pilates -studiolla, joten varmistathan vielä paikan lunastamisen yhteydessä, että ilmoittaudut oikeaan paikkaan, kiitos!

Vinkki! 

Varaudu työpajaan kauniilla viholla ja kynällä. Toki voit myös tulostaa työkirjan ja tehdä tehtävät siihen, mutta suosittelen vihkoa, johon voit tehdä muistiinpanoja matkasi varrelta myös myöhemminkin.

UNELMISTA TAVOITTEIKSI -TYÖPAJA

Aika: 14.1.2024 klo 11.30-13.00

Paikka: Aina on Pilates -studio, Klingendahl

Hinta: 39,00 euroa

Aika: 14.1.2024 klo 16.00-17.00

Paikka: Zoom

Hinta: 29,00 euroa 

Uusi vuosi, uusi elämä! Miltä tuntuisi olla oman elämänsä ohjaksissa? Luoda omannäköistä elämäänsä ja nauttia matkasta? Saada selkeyttä elämäänsä ja jalkauttaa tapoja, jotka vievät kohti päämäärää?

Tämä on täysin mahdollista 🤍

Unelmista tavoitteiksi -työpajassa kartoitamme ensinnäkin nykyhetken tilanteen ja selvitämme, mitkä elämän osa-alueet kaipaavat huomiota. Suunnittelemme elämää, emme vain vuositasolla, vaan lähdemme maalaamaan isoa kuvaa pidemmän aikavälin unelmien kautta.

Työpajassa pääset tekemään tavoitesuunnittelua ja toimintasuunnittelua niin, että osaat jatkossa viedä elämääsi eteenpäin itsenäisesti ja muuttaa unelmat saavutettaviksi tavoitteiksi.

Huom! Lähityöpajan kesto on1,5 tuntia ja se sisältää pidemmän kehollisen laskeutumisen että loppurentoutuksen sekä teetarjoilun.

Saat työpajan työkirjan ja osallistumislinkin (online-työpaja) työpajaan sähköpostiisi 2-3 päivää ennen työpajaa.

Yoga Pose
Sosekeitto-4906-1-scaled.jpg

RAKASTU ARKIRUOANLAITTOON -TYÖPAJA

Aika: 4.1.2024 klo 17.00-18.30

Paikka: Zoom

Hinta: 49,00 euroa

Säästä aikaa, rahaa ja hermojasi.

-terveydestä tinkimättä!

Missioni on Rakastu arkiruoanlaittoon -työpajan myötä auttaa sinua ratkaisemaan monelle meille niin hyvin tyypillinen, arkea kuormittava ongelma, nimeltään ”Mitä meillä on iltaruoaksi?”

Sekä auttaa sinua rakastumaan…tai ainakin ihastumaan arkiruoanlaittoon niin, että tunnistat sen hyödyt omaan hyvinvointiisi. Opit priorisoimaan energiaasi ja aikaasi, saat ylimääräisiä tunteja viikkoosi, säästät rahaa ja ruokahävikkisi pienenee. Hyvin pian tunnistat, miten terveellinen ja monipuolinen (salliva!) ruokavalio vaikuttaa jaksamiseesi ja energiatasoihisi.

Työpaja sisältää lisäksi:

 30-sivuisen Rakastu arkiruoanlaittoon -työkirjan
reseptivihkosen 50+ -arkiruokareseptille & arkistojen helmille
10 viikon arki-iltojen ruokalistan preppausvinkkeineen

Saat ladattua työpajan materiaalit samantien ja osallistumislinkin työpajaan saat 2 päivää työpajaa.

Työpajasta tulee tallenne.

bottom of page