top of page
Typing on a Computer

Selkeyttä arkeen äideille

3 x 60 minuutin intesiivicoachaus arkikaaoksen kesyttämiseen (sis. konkreettisia työkaluja ajanhallintaan ja hyvinvointiin).

Hei sinä upea äiti!

Ihan ensiksi haluan kertoa, että sinä riität. Olet upea ja arvokas. Äitiys on kunniatehtävä. 

 

Sinulla on niin paljon aihetta kiitollisuuteen, eikö? Mutta silti et pysty täysin nauttimaan siitä, mitä sinulla on. Tunnet kenties itsesi väsyneeksi, stressaantuneeksi ja hermostuneeksi. Et osaa olla täysin läsnä hetkessä ja huomaat vastaavasi lapsille "Juu, ihan kohta." tuntien illalla pääsi tyynyyn painaessasi syyllisyyttä siitä, että tuo "Juu, ihan kohta" ei toteutunut. Tänäänkään.

 

Läsnäolon sijaan mielesi on koko ajan askeleen edempänä, siinä tehtävälistassa, jota koitat hallita kodin- ja lastenhoidon lisäksi. Multitaskaus on sinulle tuttua, mutta annahan minun kertoa salaisuus: Se ei ole sinulle hyväksi.

 

Mistä tiedän tämän kaiken? Koska olen elänyt samanlaista elämää. Kahden pienen lapsen äitinä pyöritin perheyritystämme ja ajoin talla pohjassa töistä päiväkodin kautta kotiin. Mieheni reissasi tuolloin 200 päivää ulkomailla ja arjen pyöritysvastuu oli minulla.

Apuakin usein tarjottiin, mutta hylkäsin sen, sillä ajattelin että kyllä meidän äitien tulee pärjätä. Ajattelin, että koska kaikki muut äiditkin selviävät arjesta, niin kyllähän minunkin tulee selvitä. Todistaakseni itselleni tehokkuuteni perustin tuohon aikaan myös toiminimen ja aloin tehdä päätoimeni lisäksi sivutöitä. Selkärangasta ja yön tunneista nyhtäen.

 

"Juu, ihan kohta." lausetta monta kertaa toistellessani havahduin siihen tosiasiaan, että minun "Juu, ihan kohta." - se arki, jota yritin pyörittää kuin jonglööri palloja ilmassa - oli lapsiemme lapsuus. Kultaakin kalliimpi aika, jota emme saa takaisin.

 

Aloin etsiä tietoa elämän selkeyttämisestä. Asioiden selkeyttäminen ja fokuksen löytyminen lisäsivät ajanhallinnan lisäksi kiinnostusta hyvinvointiani tukevaan liikuntaan, ravintoon ja uneen.

 

Haluan auttaa sinua Selkeyttä arkeen -yksilövalmennuksella, jonka avulla

 

✓ saat selkeyttä elämääsi, et vain tämän vuoden osalta, vaan koko elämäsi osalta

✓ saat konkreettisia työkaluja ajanhallintaan & hyvinvointiasi tukemaan

✓ saat tukea ihmiseltä, joka on ollut samassa tilanteessa

✓ opit asettamaan itsellesi hyvinvointitavoitteita

✓ saat työkaluja läsnäolon kehittämiseen

✓ hyvinvointisi ja sitä myötä koko perheen hyvinvointi lisääntyy

Valmennuksen kesto & toteutustapa

Valmennus sisältää 3 tapaamista viikon välein (á 60 min).

Valmennus toteutetaan puhelimitse, FaceTime / WhatsApp -puhelulla tai Teamsilla.

Hinta

Valmennuksen hinta on 299,00 euroa. Valmennus maksetaan varauksen yhteydessä joko ajanvarauspalvelun kautta tai sähköpostitse toimitettavalla laskulla ennen valmennusta.

Ajanvaraus

Voit varata ajan ensimmäiseen tapaamiseen

 ajanvarauskalenteristani tai sitten sähköpostitse maria@marianurmi.com.

bottom of page