top of page
Kopio Kopio Orange Minimalist Autumn Facebook Cover (1800 x 1080 px) (1).png

RAKASTU ARKIRUOANLAITTOON -TYÖPAJA.

Säästä aikaa, rahaa ja hermojasi.

-terveydestä tinkimättä!

Aika: sunnuntai 17.9.2023

Kello: 18.00 - 19.30

Paikka: Zoom

"Missioni on työpajan myötä auttaa sinua ratkaisemaan monelle meille niin hyvin tyypillinen, arkea kuormittava ongelma, nimeltään ”Mitä meillä on iltaruoaksi?”

Sekä auttaa sinua rakastumaan…tai ainakin ihastumaan arkiruoanlaittoon niin, että tunnistat sen hyödyt omaan hyvinvointiisi. Opit priorisoimaan energiaasi, aikaasi, saat ylimääräisiä tunteja viikkoosi, säästät rahaa ja ruokahävikkisi pienenee. Hyvin pian tunnistat, miten terveellinen ja monipuolinen (salliva!) ruokavalio vaikuttaa jaksamiseesi ja energiatasoihisi."

01

Opit priorisoimaan aikaasi ja hyvinvointiasi

Ajan- ja energiankäytönhallinnan oppien kautta oivallat, että sinulla on aikaa ja energiaa suunnitella sekä valmistaa arkiruoat niin, että arki muuttuu antoisammaksi ja vähemmän kiireiseksi. Tästä on apua, ei vain arkiruoanlaiton suhteen, vaan ylipäätään arkesi mielekkyydessä. 

03

Opit arkiruokasuunnittelun helppouden

Työpajan myötä saat 10 viikon arkiruokalistan helpottamaan arkiruokiesi suunnittelua. Sen lisäksi opit miten suunnitella tulevan viikon arkiruoat vajaassa kymmenessä minuutissa sen mukaan, mitä kaapeista osin jo löytyy. Niin, että ruokakauppalaskusi loppusaldo pistää myhäilemään tyytyväisenä.

05

Alat nauttimaan arkiruoanlaitosta

Mikäli olet tähän asti pitänyt arkiruoanlaittoa välttämättömänä pahana, niin mitäs, jos kertoisin että on mahdollisuus siihen, että opit pitämään tai jopa rakastamaan sitä? Työpajan myötä luomme uusia tapoja arkeesi, jotka inspiroivat sinua ruoanlaittoon niin, että sinusta tulee arjen rakastaja - niin kuin minusta.

02

Omaksut preppauksen salat

Tiesitkö, että herkullisen ja ravintorikkaan arkiruoan voi valmistaa jopa vajaassa vartissa? Arkiruokien etukäteisvalmistelulla säästät tunteja arki-illoilta. Tosin, rakkaudesta arkiruoanlaittoon - emme tule pelkästään preppaamaan, vaan lähinnä osapreppaamaan muutaman arkiruoan viikossa.

04

Opit koostamaan ruokakauppatilauksesi

Itse suosin kerran viikkoon tehtävää isompaa ruokakauppareissua. Joko paikan päällä käyden tai valmiiksi keräiltynä ns. noutovalmiina tai kotiin kuljetettuna. Se tuo ihan hurjasti helpotusta arkeen, kun tarvittavat ruoka-aineet löytyvät kaapeista. Saat myös listan "must have" -tuotteista ravintorikkaista ruoka-aineista kuivamuonakaapeissasi.

06

Saat uusia ideoita arkiruokiin

Pitkään pyöritin niitä samoja nakkikeittoja ja pasta bologneseja arjessa, kunnes tein itselleni kattavan reseptiarkiston helposti valmistettavista ravintorikkaista arkiruoista. Työpajan myötä saat minun 50+ arkiruokareseptiä käyttöösi. Reseptivihkonen sisältää arkiruokien lisäksi myös reseptejä aamuihin ja herkkuhetkiin.

Kysyessäni elokuun työpajan jälkeen fiiliksiä, sieltä nousi esiin muun muassa innostunut, inspiroitunut, oman elämänsä ohjaksissa oleva, kiitollinen, onnellinen jne. 

Työpajan hinta on 49,00 euroa.

Lunastettua paikkasi saat ladattua tiedoston, joka sisältää:

✔ ennakkotehtävän työpajaa varten (työkirjassa)
✔ "Rakastu arkiruoanlaittoon" -työkirjan
✔ reseptivihkosen 50+ -arkiruokareseptille
✔ 10 viikon arki-iltojen ruokalistan preppausvinkkeineen

Muutamaa päivää ennen työpajaa saat sähköpostiisi myös linkin Zoom-työpajatapaamiseen sekä yleisiä ohjeita koskien työpajan sujuvuutta. Lunasta paikkasi viimeistään keskiviikkona 13.9.2023.
 

Sosekeitto-4906-1-scaled.jpg
bottom of page