top of page
Kopio Kopio Orange Minimalist Autumn Facebook Cover (1800 x 1080 px) (1).png

RAKASTU ARKIRUOANLAITTOON -TYÖPAJA.

Säästä aikaa, rahaa ja hermojasi.

-terveydestä tinkimättä!

Aika: tiistai 15.8.2023

Kello: 18.00 - 19.30

Paikka: Zoom

01

Opit priorisoimaan aikaasi

Ajankäytönhallinnan oppien kautta oivallat, että sinulla on aikaa suunnitella ja valmistaa arkiruoat niin, että arki muuttuu antoisammaksi ja vähemmän kiireiseksi.

Tästä on apua, ei vain arkiruoanlaiton suhteen, vaan ylipäätään arkesi mielekkyydessä. 

03

Opit arkiruokasuunnittelun helppouden

Työpajan myötä saat 10 viikon arkiruokalistan helpottamaan arkiruokiesi suunnittelua. Sen lisäksi opit miten suunnitella tulevan viikon arkiruoat vajaassa kymmenessä minuutissa sen mukaan, mitä kaapeista osin jo löytyy. Niin, että ruokakauppalaskusi loppusaldo pistää myhäilemään tyytyväisenä.

05

Alat nauttimaan arkiruoanlaitosta

Mikäli olet tähän asti pitänyt arkiruoanlaittoa välttämättömänä pahana, niin mitäs, jos kertoisin että on mahdollisuus siihen, että opit pitämään tai jopa rakastamaan sitä? Työpajan myötä luomme uusia tapoja arkeesi, jotka inspiroivat sinua ruoanlaittoon niin, että sinusta tulee arjen rakastaja - niin kuin minusta.

02

Omaksut preppauksen salat

Tiesitkö, että herkullisen ja ravintorikkaan arkiruoan voi valmistaa jopa vajaassa vartissa? Arkiruokien etukäteisvalmistelulla säästät tunteja arki-illoilta. Tosin, rakkaudesta arkiruoanlaittoon - emme tule pelkästään preppaamaan, vaan lähinnä osapreppaamaan muutaman arkiruoan viikossa.

04

Opit koostamaan ruokakauppatilauksesi

Itse suosin kerran viikkoon tehtävää isompaa ruokakauppareissua. Joko paikan päällä käyden tai valmiiksi keräiltynä ns. noutovalmiina tai kotiin kuljetettuna. Se tuo ihan hurjasti helpotusta arkeen, kun tarvittavat ruoka-aineet löytyvät kaapeista. Saat myös listan "must have" -tuotteista ravintorikkaista ruoka-aineista kuivamuonakaapeissasi.

06

Saat uusia ideoita arkiruokiin

Pitkään pyöritin niitä samoja nakkikeittoja ja pasta bologneseja arjessa, kunnes tein itselleni kattavan reseptiarkiston helposti valmistettavista ravintorikkaista arkiruoista. Työpajan myötä saat minun 50+ arkiruokareseptiä käyttöösi. Reseptivihkonen sisältää arkiruokien lisäksi myös reseptejä aamuihin ja herkkuhetkiin.

Kuulostiko siltä, että voisin auttaa sinua nauttimaan arjestasi enemmän? Saamaan lisää tunteja viikkoon suunnitelmallisuudella ja jopa rakastumaan arkiruoanlaittoon? Ja sitä myötä rakastamaan elämää ehkä hitusen vielä enemmän <3

Lunastamalla paikkasi ennen 4.6.2023 klo 23.00 saat työpajan hintaan 29,00 euroa (norm. hinta 49,00 euroa)! Huom! Paikkoja on rajallinen määrä.

Lunastettua paikkasi, saat sähköpostin viikolla 32, joka sisältää:

✔ osallistumislinkin työpajaan
✔ ennakkotehtävän työpajaa varten
✔ "Rakastu arkiruoanlaittoon" -työkirjan
✔ reseptivihkosen 50+ -arkiruokareseptille
✔ 10 viikon arkiruokalistan
 

Sosekeitto-4906-1-scaled.jpg
bottom of page