top of page
Maria-12_edited.jpg

Lorem ipsum löpägaga fagfg

MARIA NURMI
Kauppatieteiden maisteri 2001
Yrittäjä vuodesta 2003

Positive Psychology Practitioner 2020
Int Health Coach® 2021
HCA Master Coach® 2023

Kuka minä olen?

Olen Maria ja olen (yrittäjä)naisten elinvoimaisuuscoach.

Olen elämää rakastava äiti, vaimo, sisko, ystävä ja intohimoinen yrittäjä. Innostaja, introverttiydestä toisinaan pitävä extrovertti. Pilateksesta ja joogasta nauttiva juoksija. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin hurahtanut kauppatieteiden maisteri, jolla on vankka kokemus yritysmaailman johtotehtävistä, yrittäjyydestä ja (työ)hyvinvoinnin parista. 

H Y V I N V O I N T I T A R I N A N I

 

Olin 2010-luvun alkupuolella lipsumassa yrittäjyyteen, jossa yrittäjyys toi enemmän kuin vei. En halunnut olla enää se äiti, joka meinasi aamun migreeneissään työstressissä valvotun yön jälkeen oksentaa kivusta lasten tullessa antamaan halia ennen päiväkotiin menoa. 

 

Ilman hyvinvointisuunnitelmaa ja konkreettisia tekoja sen eteen tajusin, että terveyteni ei tulisi kestämään loppuelämän yrittäjyyttä sillä tavoin kuin se yrittäjyys tuossa hetkessä toteutui. Laitoin ensinnäkin elintapani kuntoon (armollisesti ja lempeästi) ja toiseksi aloin tehdä töitä mieleni kanssa. Huomaten, että näiden yhdistelmä toi yllättävän nopeastikin tuloksia. Pienin askelin, suurin harppauksin.

 

Vaikka alkuperäinen motiivini laittaa terveyteni ykkösprioriteetiksi oli se, että halusin olla terve ja elinvoimainen äiti lapsilleni ja maailman paras vaimo miehelleni vielä monia vuosikymmeniä eteenpäin, tapahtui 2,5 vuoden sisään tapahtumasarja, joka sai mut tutkimaan hyvinvointiani, jaksamistani ja elinvoimaisuuttani vielä enemmän.

 

Menetin yllättäen ollessani 38-vuotias isäni ja 40-vuotiaana äitini. Maailman tärkeimmät ihmiset, jotka olin ajatellut pitää luonani vielä ainakin 30 vuotta.

 

Isoja tapahtumia, jotka olisivat voineet helposti sysätä synkkiin vesiin ilman ulospääsyä. Siinä äitiäni aggressiivisen aivosyövän loppumetreillä saattohoidossa sairaalasängyn reunalla istuessani päätin, että en ota enää ikinä elämää itsestäänselvyytenä. Tein luopumistyötä ja samalla koin, että luopumisen myötä sain vastalahjoja voimavarojen myötä. Henkiselle puolelle.

 

Elämä on ihan huikea lahja ja tajusin, että mulla oli tuosta lahjasta ammennettavanani vielä niin suunnattoman paljon. Tajusin, että on täysin mun itseni hyppysissä se, miten mä elämääni elän. Mä olen käsikirjoittaja, ohjaaja ja pääosan näyttelijä tässä kupletissa nimeltä Elinvoimainen elämä.

 

Tammikuussa 2019 tein tapani mukaan tilinpäätöstä edellisvuodesta ja mietin, että himskatti, miten hyvin asiat on. Hetken aikaa mietin, että onko mulla lupa ajatella niin. Kaipuu saada tietopohjaa sille, miten olin vaikeista vuosista selvinnyt voittajana oli suuri.

 

Ollessamme kesällä 2019 Toscanassa ihanien ystävien kanssa, ystäväni kertoi mulle positiivisen psykologian asiantuntijan opinnoista. "Se kuulostaa Maria ihan sun jutulta." Otin selvää ko. opinnoista ja todentotta, vihdosta viimein saisin tieto/tieteellistä pohjaa sille, mihin mun kasvutarinani vaikeina aikoina pohjautui.

 

Miten mä saatoin kukoistaa, vaikka kaikkien sääntöjen mukaan mun pitäisi olla aivan rikki? 

 

Valmistuessani positiivisen psykologian asiantuntijaksi v. 2020 se oli mulle selvää; halusin auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Auttaa naisia elämään omannäköistään elinvoimaista elämää. Kestävästi ja loppuelämää silmällä pitäen. Aloin etsiä tapoja, miten sen voisin tehdä. En halunnut tulla neuvojaksi, vaan halusin auttaa ihmisiä läpi oman kasvuprosessin. Heistä itsestään lähtöisin.

 

Elokuussa 2020 aloitin Int Health Coach® -opinnot ja sillä tiellä ollaan. Joulukuussa 2023 valmistun HCA Master Coachiksi ja jokaisen valmennettavan upea kasvutarina vaan vahvistaa sitä, että olen tehnyt elämässäni oikeita valintoja. Se, että saan jakaa edes osan niistä voimavaroistani eteenpäin, joita olen vaikeuksistani ammentanut, on mulle kunnia-asia ❤️


Toimin reilun kahden vuoden ajan perheyrityksemme toimitusjohtajana ja 1.8.2023 toteutin yhden ison unelmani ja hyppäsin yksinyrittäjäksi valmentamaan (yrittäjä)naisia kohti upeaa heidän näköistään elinvoimaista elämää. Health Coaching on intohimoni siinä, missä yrittäjyyskin, sillä saan merkitystä elämääni muiden ihmisten onnistumistarinoista ja muiden auttamisesta.

Sinulla on lupa nauttia sinun näköisesi elämän tuomasta ilosta, vapaudesta ja mahdollisuuksista - haluaisitko selvittää miten?

 Anna minun auttaa sinua kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Saat mukaan matkalle energisen, innostavan, luotettavan ja määrätietoisen kumppanin.

Lisätietoja valmennuksistani löydät täältä!

bottom of page