top of page

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

Business Meeting


12 askelta elinvoimaisempaan elämään ja yrittäjyydestä nauttimiseen

KESTO:

6 kk

SISÄLTÄÄ:

12 x 60 minuuttia yksilöcoachausta

KENELLE:

Muistatko miltä tuntui, kun yrittäjyys antoi enemmän kuin otti? Kun yrittäjyys oli kuin bensaa suonissasi? Kun luovuutesi oli korkeimmillaan ja ideoita yrityksesi kehittämiseen pulppusi oikealta ja takavasemmalta? 

Miltä tuntuisi saada tämä ihana tunne takaisin?

 

Elinvoimainen yrittäjä -valmennuspaketti sopii sinulle, joka olet kadottanut sen, mistä joskus nautit. Yhteyden yrittäjyyteen, yritykseesi ja kenties itseesi. Tai toisaalta voi olla, että nautit tällä hetkellä yrittäjyydestä.  Ehkä jopa siinä määrin, että innostus ja intohimo menevät välillä yli ja elämäsi on pelkkää työntekoa. Palautuminen saattaa olla sinulle haasteellista ja lopulta löydät itsesi tilanteesta, että yrittäminen ei enää tunnu mukavalta. Kirkas tulevaisuus ja fokuksesi on kateissa. Tämä näkyy suoraan yrityksen numeroissa.

Yritys on yhtä hyvinvoiva kuin sen ihmiset. Yrityksen ihmiset ovat yhtä hyvinvoivia kuin on yrityksen yrittäjä. Yrityksesi hyvinvointi lähtee sinusta.

Elinvoimainen yrittäjä, elinvoimainen yritys -valmennuksessa keskitymme sinun elinvoimaisuuteesi ja sitä kautta yrityksesi elinvoimaisuuteen. Saat työkaluja oman elämäsi hallintaan ja sitä myötä yrityksesi kehittämiseen. Yrittäjyyden plussapuolet, ne joiden takia joskus lähdit yrittäjäksi, näyttäytyvät elämässäsi selkeämpänä valmennuksen jälkeen. Ja mikä parasta, sinä voit paremmin, mikä ei vaikuta vain sinuun ja yritykseesi, vaan kokonaisvaltaisesti ihmisiin ympärilläsi.

VALMENNUSMATKAMME PINTAPUOLINEN KUVAUS

Valmennuksessa lähdemme liikkeelle sinun elinvoimaisuutesi kulmakivistä eli elintapojen tarkistuksesta. Siitä siirrymme lempeästi kohti oman elämäsi hallintaa sisältäen mm. ajan hallinnan, rajojen tutkimisen sekä fokuksen kirkastaminen. Valmennuksen edetessä sukellamme mahdollisiin elinvoimaisuuden edistämistä haittaaviin uskomuksiisi. Vahvistamme tietoisuuttasi asioista ja mahdollisuuksista ympärilläsi vahvistamalla ensin sinun yhteyttäsi itseesi. Käymme läpi vahvuuksiasi sinuna itsenäsi sekä yrittäjänä ja sitä, miten voimme vaalia yrittäjyydelle tärkeimpiä vahvuuksia.

 

Keskitymme nostamaan energiatasojasi ja saat hyviä vinkkejä siihen, miten seurata energiatasoja viikottain ja tehdä toimia niiden pohjalta. Mielen- ja tunteidenhallinta on yksi yrittäjän tärkeimmistä voimavaroista. Kun olemme saaneet energisyytesi kasvamaan, on helpompi lähteä työskentelemään vielä syvemmin mielen kanssa. Koko valmennuksen ajan kehitämme myös itseluottamustasi ja minäpystyvyyttäsi, jotta pystyt kehittämään vastuutasi yrittäjänä ja toisaalta helpottamaan yrittäjälle olennaista päätöksentekoa.

 

Kaiken tämän teemme 100% luottamuksellisesti ja ratkaisukeskeisesti, sinun ja yrityksesi tarpeista lähtien.

VALMENNUSPAKETTIIN SISÄLTYY:

Huom! Ennen valmennusta varaathan ajan maksuttomaan alkukeskusteluun alla olevasta linkistä.

VALMENNUSPAKETIN HINTA:

2000,00 euroa (sis.alv) kerralla maksettaessa ennen valmennuksen alkua. Mahdollisuus myös osamaksuun (380,00 eur x 6)

bottom of page